Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Šokoladiniai sūrio pyrago brauniai

Ar gali būti puikesnis derinys! Net neabejojame, kad apsalsite nuo gardaus braunio gabalėlio.

 

 

Pasigaminsite 12 braunių

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Šokoladiniai sūrio pyrago brauniai

Tešlai:

Viršui:

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

125 g sviesto

 

50 g juodojo šokolado, skirto kepiniams

 

3 vidutinio dydžio kiaušiniai, išplakti

 

125 g miltų

 

20 g kakavos

 

1 šaukštelis „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

75 g pieniško šokolado, sulaužyto gabalėliais

 

1 šaukštelis kakavos apibarstyti

2

Viršui

300 g kreminio sūrio

 

8 šaukštai grietinės

 

2 šaukštai cukraus pudros

 

1 šaukštas „Dr. Oetker“ kukurūzų miltų

3

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC ir išklokite 20 cm kvadratinę kepimo skardą sviestiniu popieriumi.

 

Puode ant nedidelės ugnies ištirpinkite sviestą kartu su juoduoju šokoladu, tada leiskite atvėsti 10 minučių. Įmaišykite išplaktus kiaušinius.

 

Išsijokite miltus su kakava ir kepimo milteliais ir suberkite cukrų. Į mišinį sudėkite pieniško šokolado gabalėlius ir supilkite į sviesto mišinį. Gerai išmaišykite ir supilkite į paruoštą kepimo skardą.

 

Kepkite 15 minučių, kol ant kepinio susiformuos plutelė.

 

Kol pyragas kepa, sumaišykite visus ingredientus viršui. Šį mišinį supilkite ant pusiau iškepusio pyrago viršaus ir išlyginkite paviršių. Kepkite dar 15 minučių.

 

Iškepusį atšaldykite, padalinkite į 12 lygių dalių ir apibarstykite kakavos milteliais.

Mitybos informacija Receptas Šokoladiniai sūrio pyrago brauniai

Porcija / vnt 100 g / ml