Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Šokoladiniai kąsneliai su apelsinais

Pasigaminsite 22

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Šokoladiniai kąsneliai su apelsinais

Jums reikės:

2 ½ šaukštelio „Dr. Oetker“ kepimo miltelių 100 ml riebaus pieno 25 g kakavos miltelių 200 g cukraus pudros 10–15 ml

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikia:

65 g minkšto margarino

 

100 g cukraus

 

1 kiaušinio trynys

 

½ šaukštelio „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

175 g miltų

 

2 ½ šaukštelio „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

100 ml riebaus pieno

 

25 g kakavos miltelių

 

200 g cukraus pudros

 

10–15 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių

 

65 g minkšto sviesto

 

3–4 šaukšteliai apelsino žievelės

 

„Dr. Oetker“ spalvotų pabarstukų

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Kepimo skardą išklokite sviestiniu popieriumi.

 

Dubenyje išplakite margariną su cukrumi iki purios baltos masės. Įmuškite kiaušinio trynį ir įpilkite vanilės aromato.

 

Miltus išsijokite su kepimo milteliais ir kakavos milteliais, pamažu supilkite pieną, gerai išmaišydami po kiekvieno įpylimo, kol tešla taps glotni. Tešlą supilkite į konditerinį maišą.

 

Kepimo skardoje išspauskite nedidelius kauburėlius.

 

Kepkite 10–12 minučių, kol pakils ir lengvai paruduos. Iškeptus atvėsinkite.

 

Glajui į dubenį suberkite pusę cukraus pudros ir pamažu įpilkite 2–3 šaukštus vandens, kol glaistas taps glotnus. Įpilkite apelsinų sulčių. Iškeptus ir atvėsusius sausainius aptepkite šiuo glaistu – tik ant 12 jų ir apibarstykite spalvotais pabarstukais.

 

Įdarui gerai išplakite sviestą. Pamažu suberkite likusią cukraus pudrą ir gerai išplakite. Įpilkite vanilės aromato ir suberkite apelsino žievelę. Pertepkite sausainius ir juos sulipinkite.

 

 

Mitybos informacija Receptas Šokoladiniai kąsneliai su apelsinais

Porcija / vnt 100 g / ml