Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Šokoladiniai keksiukai su imbieru

Pasigaminsite 12 keksiukų

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Šokoladiniai keksiukai su imbieru

Tešlai:

Popierinių keksiukų formelių Cukruotų imbierų gabaliukų Pieninio šokolado

Šokoladiniam glaistui:

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

110 g sviesto arba margarino

 

110 g cukraus

 

2 vidutinio dydžio kiaušiniai

 

75 g savikėlių miltų

 

2 šaukšteliai malto imbiero

 

Popierinių keksiukų formelių

 

Cukruotų imbierų gabaliukų

 

Pieninio šokolado

2

Šokoladiniam glaistui

75 g minkšto sviesto

 

175 g cukraus pudros

 

3 šaukštai kakavos

3

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Specialioje keksiukams kepti skirtoje formoje išdėliokite popierines keksiukų formeles.

 

Sviestą išmaišykite su cukrumi iki purios baltos masės. Po vieną įmuškite kiaušinius ir įpilkite vanilės aromato. Jeigu masė sušoka gabaliukais, įberkite šiek tiek miltų. Suberkite likusius miltus ir atsargiai išmaišykite. Įmaišykite kakavos miltelius.

 

Tešlą lygiomis dalimis supilkite į paruoštas keksiukų formeles ir kepkite 15–20 minučių, kol keksiukai pakils ir pasidarys tvirti.

 

Iškepusius palikite atvėsti.

 

Sviestiniam glaistui gerai išmaišykite sviestą, kol jis taps vientisa minkšta mase, ir pamažu suberkite cukraus pudrą bei kakavos miltelius.

 

Paruoštu glaistu aptepkite keksiukus.

 

Šokoladą ištirpinkite virš karšto vandens vonelės ir juo apšlakstykite keksiukus.

 

Ant kiekvieno paruošto keksiuko uždėkite po kelis cukruoto imbiero gabaliukus.

Mitybos informacija Receptas Šokoladiniai keksiukai su imbieru

Porcija / vnt 100 g / ml