Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Šokoladiniai biscotti

Itališki biscotti yra stambūs, trapūs ir idealiai tinka tiems, kurie nemėgsta labai saldžių sausainių. Tradiciškai jie patiekiami po vakarienės su desertiniu vynu, tačiau puikiai tinka prie puodelio arbatos ar kavos.

Pasigaminsite 28 sausainius

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Šokoladiniai biscotti

Tešlai:

2 šaukšteliai „Dr. Oetker“ kepimo miltelių 50 g polentos 50 g smulkintų lazdyno riešutų arba migdolų 2 kiaušiniai, išplakti 100 g pieninio šokolado, susmulkinto mažais kvadratėliais

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

50 g kambario temperatūros sviesto

 

125 g cukraus

 

Smulkiai sutarkuota vienos citrinos žievelė

 

2 šaukšteliai „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

50 g polentos

 

50 g smulkintų lazdyno riešutų arba migdolų

 

2 kiaušiniai, išplakti

 

100 g pieninio šokolado, susmulkinto mažais kvadratėliais

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 160ºC ir sviestu ištepkite kepimo formą.

 

Sviestą arba margariną išmaišykite su cukrumi iki purios baltos masės. Suberkite likusius ingredientus ir išmaišykite.

 

Ant miltais pabarstyto paviršiaus tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Rankomis suformuokite du ritinėlius – maždaug 25 cm ilgio. Abu ritinėlius įdėkite į kepimo skardą ir palikite tarp jų tarpą. Kepkite apie 25 minutes, kol ritinėliai sutvirtės. Iškepusius atvėsinkite.

 

Pjaustymui naudokite dantytą peilį ir supjaustykite sausainius maždaug 2 cm pločio gabalėliais. Supjaustytus gabalėlius vėl išdėliokite kepimo skardoje ir kepkite dar 15 minučių.

 

Iškepusius atvėsinkite.

Mitybos informacija Receptas Šokoladiniai biscotti

Porcija / vnt 100 g / ml