Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Obuoliai šokolade

Obuoliai padengti glajumi

4 vienetai

Lengvai paruošiamas 20 Minutes

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Obuoliai šokolade

Jums reikės:

4 obuoliai
1 pak. Dr. Oetker pieniško šokolado skonio glajaus
1 pak. Dr. Oetker pabarstukų „Auksiniai perlai“

paruošimas

paruošimas

1

Obuoliai šokolade

Glajaus maišelį įdėkite į karštą vandenį (nevirti) ir palaikykite kelias minutes kol glajus sumikštės. Skystą glajų supilkite į dubenį. Paimkite obuolius, įmerkite juos į glajų iki pusės ir padėkite ant tinklelio. Kai glajus truputį atvės (bet dar nesukietės) apibarstykite ir papuoškite perlais. Skanaus!

Mitybos informacija Receptas Obuoliai šokolade

Porcija / vnt 100 g / ml
Energinė vertė 4kJ
1kcal
265kJ
62kcal
Angliavandenių 0.2g 16g