Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Obuolių - slyvų uogienė

Obuolių - slyvų uogienė

Lengvai paruošiamas Iki 40 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Obuolių - slyvų uogienė

:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

500 g obuolių

500 g slyvų

500 g cukraus

1 pakuotė Dr. Oetker „Gelfix 2:1“

2

Gaminimo būdas

Obuolius nuplauti, nulupti ir išimti sėklas su sėklalizdžiais, supjaustyti mažais gabalėliais, pasverti 500 g.

 

Nuplauti slyvas, išimti kauliukus ir supjaustyti į keturias dalis, pasverti 500 g.

 

Vaisius sudėti į gilų puodą. Į puodą su vaisiais suberti Dr. Oetker „Gelfix 2:1“, sumaišytą su dviem šaukštais cukraus.

 

Gautą masę nuolat maišant užvirti. Suberti likusį cukrų. Pavirti dar 3 min. ir nukelti nuo viryklės. Gautą masę išpilstyti į paruoštus indus, užsukti dangtelius, apversti ir palikti tokioje padėtyje 5 min.

Mitybos informacija Receptas Obuolių - slyvų uogienė

Porcija / vnt 100 g / ml