Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Obuolių ir kavos džemas

Obuolių ir kavos džemas, 7 stiklainiai po 200 ml

7 stiklainiai po 200 ml

Vidutinio sudėtingumo Iki 60 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Obuolių ir kavos džemas

:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

600 g obuolių
250 ml 100% obuolių sulčių
2 šaukštai tirpios kavos
150 ml kiaušininio likerio
malto cinamono
malto gvazdikėlio
1 pakelis Dr. Oetker „Gelfix Klasik 1:1“
1000 g cukraus

2

Gaminimo būdas:

Obuolius nuplauname, nulupame, sutarkuojame ir pasveriame (600 g).

Obuolius, obuolių sultis, tirpią kavą, kiaušininį likerį ir prieskonius sudedame į puodą. „Gelfix Klasik 1:1“ sumaišome pirmiausiai su dviem šaukštais cukraus, tuomet suberiame į vaisių masę.

Viską nuolat maišydami užverdame. Kai tik masė pradeda virti, suberiame likusį cukrų. Nuolat maišydami vėl užverdame ir mažiausiai 5 minutes vis pamaišydami verdame. Pavirus nuimame nuo viryklės.

Jei yra, nugriebiame putas ir tuoj pat užpildome paruoštus stiklainius džemu.

Uždarius, pastatome dugnu į viršų ir paliekame 5 minutėms.

Mitybos informacija Receptas Obuolių ir kavos džemas

Porcija / vnt 100 g / ml