Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Obuolių ir gervuogių arbatos duona

10 porcijų

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Obuolių ir gervuogių arbatos duona

Tešlai:

2 kiaušiniai, išplakti 200 g kreminio varškės sūrio 300 g gervuogių 50 g rudojo cukraus

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

300 g viso grūdo kvietinių miltų

 

Šaukštelis „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

100 g šviesaus rudojo cukraus

 

Keli lašai „Dr. Oetker“ citrinų aromato

 

6 šaukštai stambiai pjaustytų obuolių obuolienės

 

2 kiaušiniai, išplakti

 

200 g kreminio varškės sūrio

 

300 g gervuogių

 

50 g rudojo cukraus

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 190ºC. Pailgos formos kepimo skardą ištepkite riebalais ir išklokite sviestiniu popieriumi.

 

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cukrumi. Mišinio viduryje padarykite duobutę.

 

Kitame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį su citrinos aromatu ir šį mišinį supilkite į prieš tai paruošta duobutę.

 

 

3

Pamažu viską išmaišykite ir suformuokite tešlą. Atsargiai įmaišykite obuolius ir gervuoges. Tešlą supilkite į paruoštą skardą ir šaukštu išlyginkite paviršių.

 

Apibarstykite ruduoju cukrumi ir kepkite 45–50 minučių, kol sutvirtės.

 

Prieš patiekdami atvėsinkite.

Mitybos informacija Receptas Obuolių ir gervuogių arbatos duona

Porcija / vnt 100 g / ml