Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Obuolių ir apelsinų džemas

Obuolių ir apelsinų džemas

Vidutinio sudėtingumo Iki 60 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Obuolių ir apelsinų džemas

:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

700 g nuluptų obuolių puselių be sėklalizdžių

300 g apelsinų skiltelių

iš 2 citrinų išspaustų sulčių

1/8 l vandens

šaukštelis Dr. Oetker citrinų rūgšties

pakelis Dr. Oetker „Gelfix Klasik 1:1“

1 kg cukraus

6 šaukštai konjako

2

Gaminimo būdas:

Obuolių puseles supjaustyti mažais gabaliukais arba sutrinti.

 

Sudėti apelsinų skilteles, supilti citrinų sultis, vandenį, suberti citrinų rūgštį ir „Gelfix Klasik 1:1“.

Nuolat maišant užvirti ir šiek tiek pavirti.

Suberti cukrų ir nuolat maišant vėl užvirti.

Pavirti 6–8 minutes, nukelti nuo viryklės ir įmaišyti konjaką.

Karštą džemą tuoj pat supilti į stiklainius ir užsukti.

Mitybos informacija Receptas Obuolių ir apelsinų džemas

Porcija / vnt 100 g / ml

Naudojami Dr. Oetker produktai

Daugiau informacijos apie produktą

Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.