Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Nuodėmingas šokoladinis tortas

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Nuodėmingas šokoladinis tortas

Jums reikės:

Glaistui:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

175 g savikėlių miltų

 

2 šaukštai kakavos miltelių

 

Šaukštelis sodos

 

150 g cukraus

 

2 šaukštai sirupo

 

2 vidutinio dydžio kiaušiniai, išplakti

 

150 ml saulėgrąžų aliejaus

 

150 ml pieno

2

Glaistui:

75 g sviesto

 

175 g cukraus pudros

 

3 šaukštai kakavos miltelių

 

Pieno arba šilto vandens

3

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Dvi 18 cm skersmens kepimo skardas ištepkite riebalais.

 

Miltus išsijokite su kakavos milteliais ir soda. Suberkite cukrų ir gerai išmaišykite.

 

Mišinio viduryje padarykite duobutę ir į jos vidurį supilkite sirupą, kiaušinius, aliejų ir pieną. Viską gerai išplakite.

 

Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis ir kepkite 25–30 minučių, kol pyragas pakils ir sutvirtės.

 

Iškepusį pyragą atvėsinkite.

 

Kremui gerai išplakite sviestą. Suberkite cukraus pudrą ir kakavos miltelius, įpilkite tiek pieno arba vandens, kad glaistas taptų tąsus ir būtų lengva užtepti. Atšalusį pyragą pertepkite glaistu. Likusiu glaistu aptepkite pyrago viršų ir šonus.

 

Pyrago viršų išraižykite peiliu, sukurdami sūkurio formą.

Mitybos informacija Receptas Nuodėmingas šokoladinis tortas

Porcija / vnt 100 g / ml