Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Natūrali apelsinų želė

Pasigaminsite 4x125 ml talpos indelius želė

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Natūrali apelsinų želė

Jums reikės:

Paspuošimui:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

4 šaukštelių „Dr. Oetker“ želatinos

 

250 ml vandens

 

250 ml šviežiai spaustų apelsinų sulčių

 

75 g cukraus

2

Papuošimui

Mėlynių, aviečių ir mėtų lapelių

3

Gaminimas

Vandenį ir cukrų supilkite į puodą ir virkite ant nedidelės ugnies, kol cukrus ištirps.

 

Vandens ir cukraus mišinio paviršiuje pabarstykite želatinos ir maišykite, kol ištirps.

 

Nuimkite nuo ugnies ir supilkite apelsinų sultis.

 

Išpilstykite į indelius ir palikite šaldytuve sustingti.

 

Papuoškite mėlynėmis, avietėmis ir mėtų lapeliais.

Mitybos informacija Receptas Natūrali apelsinų želė

Porcija / vnt 100 g / ml