Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Musli Risotto

Keturios porcijos

4 porcijos

Lengvai paruošiamas 40 Minutes

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Musli Risotto

Ingredientai:

100 g špinatų
1 svogūnas
2 v.š. alyvuogių aliejaus
200 g risotto ryžių
100 ml vermuto
800 ml daržovių sultinio (karšto)
100 g tarkuoto parmezano
100 g Dr. Oetker „Vitalis“ mažiau saldūs traškūs dribsniai

paruošimas

paruošimas

1

Nuplaukite špinatus, nulupkite ir supjaustykite svogūną kubeliais.

2

Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite svogūnus. Supilkite ryžius ir patroškinkite. Supilkite vermutą ir leiskite jam išgaruoti. Tada įpilkite sultinio tiek, kad apsemtų ryžius ir uždengus dangčiu troškinkite apie 20 min. Palaipsniui pilti likusį sultinį ir nuolat maišyti.

3

Baigiant troškintis į risotą sudėkite parmezaną, špinatų lapus, 50g Vitalis dribsnių. Pabarstykite druska ir pipirais, sudėkite risottą į šiltą dubenį ir pabarstyti likusiais dribsniais. Vietoje špinatų galima dėti burokėlių ar portulakų lapus. Skanaus!

Mitybos informacija Receptas Musli Risotto

Porcija / vnt 100 g / ml
Energinė vertė 65535kJ
65535kcal
1799kJ
429kcal
Riebalų 999.99g 15g
Angliavandenių 999.99g 56g
Baltymų 999.99g 11g