Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Morkų pyragas

10–12 porcijų

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Morkų pyragas

Tešlai:

3 vidutinio dydžio kiaušiniai 150 ml alyvuogių aliejaus 175 g tarkuotų morkų 50 g razinų 50 g graikinių riešutų, kapotų

Įdarui:

110 g kreminio sūrio 110 g sviesto 450 g cukraus pudros Šaukštelis „Dr. Oetker“ vanilės aromato Šaukštelis pieno

Papuošimui:

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

175 g savikėlių miltų

 

Šaukštelis sodos

 

Šaukštelis „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

Šaukštelis malto cinamono

 

½ šaukštelio muskato riešuto

 

175 g cukraus

 

3 vidutinio dydžio kiaušiniai

 

150 ml alyvuogių aliejaus

 

175 g tarkuotų morkų

 

50 g razinų

 

50 g graikinių riešutų, kapotų

 

 

2

Įdarui:

110 g kreminio sūrio

 

110 g sviesto

 

450 g cukraus pudros

 

Šaukštelis „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

Šaukštelis pieno

3

Papuošimui:

Graikinių riešutų puselių

4

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. 20 cm skersmens atsegamą kepimo formą ištepkite riebalais.

 

Dideliame dubenyje išsijokite miltus, kepimo miltelius, sodą, prieskonius ir cukrų.

 

Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius su aliejumi ir supilkite į sausųjų ingredientų mišinį.

 

Suberkite tarkuotas morkas, razinas bei kapotus riešutus ir gerai išmaišykite.

 

Tešlą supilkite į paruoštą kepimo skardą ir kepkite apie 55 minutes, kol pyragas sutvirtės.

 

Iškepusį pyragą gerai atvėsinkite.

 

Įdarui dideliame dubenyje gerai išplakite kreminį sūrį ir sviestą. Įpilkite vanilės aromato, pieno ir pamažu suberkite cukrų. Viską gerai išmaišykite.

 

Kai pyragas bus visiškai atvėsęs, perpjaukite jį pusiau ir pertepkite paruoštu kreminiu įdaru. Likusiu įdaru aptepkite pyrago viršų.

 

Papuoškite graikinių riešutų puselėmis.

Mitybos informacija Receptas Morkų pyragas

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.