Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Moliūgų pyragas

12 porcijų

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Moliūgų pyragas

Jums reikės:

½ apelsino žievelė ir sultys Vienos citrinos žievelė 400 g miltų ½ šaukštelio sodos ½ šaukštelio „Dr. Oetker“ kepimo miltelių 2 šaukšteliai prieskonių mišinio (muskato riešutas, kardamonas, gvazdikėliai) Šaukštas malto cinamono

Glaistui:

Papuošimų moliūgams:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

300 ml kukurūzų aliejaus

 

4 vidutinio dydžio kiaušiniai

 

250 ml rudojo cukraus

 

2 šaukšteliai „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

150 g kapotų razinų

 

100 g kapotų graikinių riešutų

 

500 g moliūgo (svoris nulupus žievę ir išėmus sėklas)

 

½ apelsino žievelė ir sultys

 

Vienos citrinos žievelė

 

400 g miltų

 

½ šaukštelio sodos

 

½ šaukštelio „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

2 šaukšteliai prieskonių mišinio (muskato riešutas, kardamonas, gvazdikėliai)

 

Šaukštas malto cinamono

2

Glaistui:

600 g kreminio sūrio

 

150 g cukraus pudros

 

1 citrinos žievelė ir sultys

 

½ apelsino žievelė

3

Papuošimui:

2–3 lašeliai raudonos spalvos „Dr. Oetker“ maistinių dažų

 

250 g marcipanų masės

 

36 gvazdikėliai

 

Gaminimas:

4

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Dvi 20 cm skersmens kepimo skardas ištepkite riebalais.

 

Dubenyje išplakite aliejų, kiaušinius, cukrų ir vanilės aromatą.

 

Įmaišykite razinas, graikinius riešutus, tarkuotą moliūgą, apelsinų sultis ir apelsinų žievelę. Išsijokite miltus, sodą, kepimo miltelius ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.

 

Tešlą padalinkite į 2 lygias dalis ir supilkite į paruoštas skardas. Kepkite 40–45 minutes.

 

Iškepusį pyragą atvėsinkite.

 

Glaistui išplakite kreminį sūrį, cukraus pudrą, citrinos žievelę ir sultis bei gerai išmaišykite. Pusę glaisto panaudokite pyragui pertepti, o likusiu aptepkite pyrago viršų.

 

Moliūgams papuošti įmaišykite 2–3 lašus „Dr. Oetker“ raudonų maistinių dažų į marcipanų masę ir pagaminkite 12 rutuliukų. Peiliu padarykite moliūgų rėžius, iš gvazdikėlių padarykite akis ir viršūnėles.

Mitybos informacija Receptas Moliūgų pyragas

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.