Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Minkšti makadamijų ir baltojo šokolado gabaliukų sausainiai

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Minkšti makadamijų ir baltojo šokolado gabaliukų sausainiai

Jums reikės:

½ šaukštelio „Dr. Oetker“ kepimo miltelių 2–3 lašai „Dr. Oetker“ natūralaus vanilės aromato 100 g baltojo šokolado, sutrupinto nedideliais gabalėliais 75 g vidutiniškai smulkiai sukapotų makadamijų

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

175 g kambario temperatūros sviesto

 

150 g šviesaus rudojo cukraus

 

1 vidutinio dydžio kiaušinio trynys

 

225 g miltų

 

Žiupsnelis druskos

 

½ šaukštelio „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

2–3 lašai „Dr. Oetker“ natūralaus vanilės aromato

 

100 g baltojo šokolado, sutrupinto nedideliais gabalėliais

 

75 g vidutiniškai smulkiai sukapotų makadamijų

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 190ºC. Kepimo skardą išklokite sviestiniu popieriumi.

 

Dubenyje išmaišykite sviestą su cukrumi iki purios baltos masės. Įmuškite kiaušinio trynį, įmaišykite miltus, druską, kepimo miltelius, vanilės aromatą, baltojo šokolado gabaliukus ir riešutus. Suformuokite tvirtą tešlą.

 

Šaukštu suformuokite sausainius ir kepimo skardoje išdėliokite juos palikdami tarpus.

 

Kepkite apie 10 minučių, kol sukietės ir lengvai paruduos.

 

Šiek tiek atšaldykite, tačiau patiekite dar šiltus.

Mitybos informacija Receptas Minkšti makadamijų ir baltojo šokolado gabaliukų sausainiai

Porcija / vnt 100 g / ml