Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

MINI desertas su kiviais

8 porcijos

Lengvai paruošiamas 35 Minutės

Sudėtis

Sudėtis

Receptas MINI desertas su kiviais

Pagrindui:

120 g sviestinių kakavinių sausainių
2 v.š. romo
70 g sviesto (minkšto) (minkšto)

Kremui:

5 kivių
700 g jogurto
100 g cukraus pudros
1 pak. Dr. Oetker vanilinio cukraus
1 pak. Dr. Oetker želatinos
100 ml vandens

paruošimas

paruošimas

1

Pyragaičio pagrindui kočėlu sugrūskite sausainius. Susmulkintą masę suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Įdėkite sviestą ir rankomis suminkykite iki vientisos masės.

2

Ant padėklo išdėliokite formeles ir jas pripildykite paruošta mase ją šaukšteliu paspaudžiant.

3

Jeigu neturite formelių, galite panaudoti dubenėlius, kuriuos išklokite maistine plėvele taip, kad ji išlįstų už dubenėlių krašto. Pyragaičio pagrindo masę išdalinkite į dubenėlius ir šaukšteliu pagrindą prispauskite prie dugno.

4

Įdarui nulupkite kivį ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais. Griežinėlius perpjaukite ir išklokite jais formelių arba dubenėlių sieneles. Atskirame dubenyje išmaišykite jogurtą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Kitame dubenėlyje pagal pakuotėje nurodytą instrukciją išbrinkinkite želatiną ir iš karto įmaišykite į jogurto mišinį. Įdarą atsargiai supilkite į formeles arba dubenėlius taip, kad apsemtų kivio griežinėlius. Formeles arba dubenėlius mažiausiai 2 valandoms pastatykite į šaldytuvą, kol sustings. Po to, paėmę už maistinės plėvelės kraštų, išimkite pyragaičius iš formelių ir išdėliokite ant padėklo. Paviršių papuoškite kivio gabaliukais.

Mitybos informacija Receptas MINI desertas su kiviais

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.