Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Miltinis mišinys „Mano pyragas“ su kokosu ir šokoladu

1 vienetas

Vidutinio sudėtingumo 90 Minutės

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Miltinis mišinys „Mano pyragas“ su kokosu ir šokoladu

Jums reikės:

1 pakuotė Dr. Oetker miltinio mišinio „Mano pyragas" su kokosu ir šokoladu Šioje pakuotėje yra: Šioje pakuotėje yra:
322 g mišinio tešlai paruošti tešlai paruošti
80 g mišinio kokosinei masei paruošti kokosinei masei paruošti
60 g kokosų drožlių

Tešlai:

2 kiaušinių
2 kiaušinių trynių
100 g sviesto (arba margarino) (arba margarino)
100 ml pieno (apie 10 šaukštų) (apie 10 šaukštų)

Masei:

2 kiaušinių baltymų baltymų

paruošimas

paruošimas

1

Šokoladinės tešlos

Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi arba patepkite riebalais ir pabarstykite miltais. Pyrago mišinį išpilkite į dubenį, įmuškite kiaušinius, sudėkite trynius, minkštą sviestą ir supilkite pieną (visos sudedamosios dalys turi būti kambario temperatūros). Viską plakite greičiausiu rėžimu apie 2 min., iki vientisos konsistensijos. Tešlą dėkite į kepimo formą.

2

Kokosinės masės

Baltymus išplakite plaktuvu iki standžių putų (dubuo turi būti sausas). Plakimo pabaigoje supilkite kokosinės masės mišinį, trumpai išplakite, kad išsimaišytų visos sudedamosios dalys. Tada įpilkite kokosų drožles ir viską švelniai išmaišykite šaukštu. Šokoladinėje tešloje šaukštu padarykite 2 cm gylio duobutę per visą tešlos ilgį, į ją atsargiai supilkite paruoštą kokosinę masę ir švelniai prispauskite. Neišlyginkite iki tešlos lygio.

3

Kepimas

Įdėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite ant viduriniųjų grotelių 65–70 min. 175 °C temperatūroje (nejunkite šilumos cirkuliavimo funkcijos).

PASTABA: maždaug po 30 min. tešlą uždenkite kepimo popieriumi arba lapu.

Iškepusį ir atvėsusį pyragą galite papuošti cukraus pudra.

Mitybos informacija Receptas Miltinis mišinys „Mano pyragas“ su kokosu ir šokoladu

Porcija / vnt 100 g / ml

Naudojami Dr. Oetker produktai

Daugiau informacijos apie produktą

Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.