Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Migdolinis tortas su grietinėlės kremu ir uogomis

1 vienetas

Vidutinio sudėtingumo 120 Minutės

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Migdolinis tortas su grietinėlės kremu ir uogomis

Biskvitui reikės:

220 g sviesto
1 a.š. Dr. Oetker vanilinio cukraus
280 g cukraus
6 kiaušinių
330 g miltų
½ a.š. Dr. Oetker kepimo miltelių
270 g migdolų (maltų) (maltų)
1 žiupsnelis druskos
160 - 180 ml pieno

Kremui reikės:

1 pak. Milteliai plaktos grietinėlės desertui ruošti 60 g
100 ml pieno
100 ml Grietinėlės
½ - 0,80 kg braškių
2 - 3 v.š. cukraus

paruošimas

paruošimas

1

Tešlos paruošimas

Kambario temperatūros sviestą iki purumo išplakite su vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Tada po vieną įmuškite kiaušinius ir vis plakite. Kai masė taps vientisa, suberkite miltus, kepimo miltelius, migdolus ir druską, įmaišykite pieną. Trečdalį tešlos supilkite į 20 cm skersmens skardą ir kepkite 160 °C orkaitėje 30 min. Iš likusios tešlos iškepkite dar du kepinio sluoksnius ir atvėsintus subadykite mediniu iešmeliu ar šakute, kad lengviau įsigertų trintos uogos. 

2

Braškės

Braškes nuplaukite. Trečdalį arba pusę jų sutrinkite su cukrumi.

3

Paskutiniai žingsniai

Kremui “Dr. Oetker Cremilla” mišinį išplakite su pienu ir grietinėle iki purumo. Ant subadytų kepinio sluoksnių uždėkite po 3-4 šaukštus trintų braškių ir palikite 20 min. įsigerti. Tada ant kiekvieno jų uždėkite po 2-3 šaukštus grietinėlės kremo ir tolygiai paskleiskite jį. Sudėkite sluoksnius vieną ant kito (labai nespauskite), kremu aptepkite šonus. Padėkite pyragą į šaldytuvą 3 val. Tada dekoruokite likusiomis braškėmis ir ragaukite.

Mitybos informacija Receptas Migdolinis tortas su grietinėlės kremu ir uogomis

Porcija / vnt 100 g / ml

Naudojami Dr. Oetker produktai

Daugiau informacijos apie produktą

Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.