Flag

Migdolinis tortas su grietinėlės kremu ir uogomis

1 vienetas
Pažengusiems
180
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta tortus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Kepiniui gaminti galima naudoti ir kitokias uogas bei vaisius: avietes, gervuoges, mėlynes, šilauoges, vyšnias, abrikosus, persikus.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Biskvitui reikės
220 gsviesto
1 a.š.Dr. Oetker vanilinio cukraus
280 gcukraus
6 vnt.kiaušinių
330 gmiltų
0,5 a.š.Dr. Oetker kepimo miltelių
270 gmigdolų (maltų)
1 žiupsnelisdruskos
160 - 180 mlpieno
Kremui reikės
1 pak.Dr. Oetker Cremilla
100 mlpieno
100 mlgrietinėlės
0,5 - 0,8 kgbraškių
2 - 3 v.š.cukraus

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker vanilinio cukraus
Picture - Dr. Oetker kepimo miltelių
Picture - Dr. Oetker Cremilla
1

Tešlos paruošimas

Kambario temperatūros sviestą iki purumo išplakite su vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Tada po vieną įmuškite kiaušinius ir vis plakite. Kai masė taps vientisa, suberkite miltus, kepimo miltelius, migdolus ir druską, įmaišykite pieną. Trečdalį tešlos supilkite į 20 cm skersmens skardą ir kepkite 160 °C orkaitėje 30 min. Iš likusios tešlos iškepkite dar du kepinio sluoksnius ir atvėsintus subadykite mediniu iešmeliu ar šakute, kad lengviau įsigertų trintos uogos. 

2

Braškės

Braškes nuplaukite. Trečdalį arba pusę jų sutrinkite su cukrumi.

3

Paskutiniai žingsniai

Kremui “Dr. Oetker Cremilla” mišinį išplakite su pienu ir grietinėle iki purumo. Ant subadytų kepinio sluoksnių uždėkite po 3-4 šaukštus trintų braškių ir palikite 20 min. įsigerti. Tada ant kiekvieno jų uždėkite po 2-3 šaukštus grietinėlės kremo ir tolygiai paskleiskite jį. Sudėkite sluoksnius vieną ant kito (labai nespauskite), kremu aptepkite šonus. Padėkite pyragą į šaldytuvą 3 val. Tada dekoruokite likusiomis braškėmis ir ragaukite.

Patarimai ir gudrybės

  • Kepiniui gaminti galima naudoti ir kitokias uogas bei vaisius: avietes, gervuoges, mėlynes, šilauoges, vyšnias, abrikosus, persikus.