Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kreminis sūrio pyragas su avietėmis

8 žmonėms

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Kreminis sūrio pyragas su avietėmis

Jums reikės:

300 g graikiško jogurto 100 g cukraus 1 šaukštelis „Dr. Oetker“ želatinos 2 vidutinio dydžio kiaušinių baltymai

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

150 g sausainių su riešutais

 

50 g sviesto, ištirpinto

 

150 g aviečių

 

4 šaukštai konservuotų aviečių

 

200 g riebaus kreminio sūrio

 

300 g graikiško jogurto

 

100 g cukraus

 

1 šaukštelis „Dr. Oetker“ želatinos

 

2 vidutinio dydžio kiaušinių baltymai

2

Gaminimas

Sutrupinkite sausainius. Tai galite padaryti virtuviniu smulkintuvu arba rankiniu būdu. Sumaišykite sausainių trupinius su tirpintu sviestu ir gauta mase išklokite 20 cm kepimo skardos dugną ir gerai prispauskite šaukštu.

 

Virtuviniame smulkintuve sumaišykite 50 g aviečių su konservuotomis avietėmis. Pertrinkite per sietelį ir atidėkit gautą mišinį mažame indelyje.

 

Plaktuvu išplakite kreminį sūrį, kol suminkštės. Supilkite jogurtą ir 75 g cukraus.

 

Želatiną ištirpinkite 5 šaukštuose vandens karščiui atspariame indelyje ir palikite penkioms minutėms. Praėjus penkioms minutėms, įstatykite indelį su vandenyje ištirpinta želatina į karštą vandenį ir palaukite, kol želatina ištirps.

 

Kiaušinio baltymus išplakite švariame inde iki standžių putų. Pamažu suberkite likusį cukrų.

 

Maišydami kreminio sūrio masę pamažu supilkite želatiną. Tada atsargiai maišydami sukrėskite kiaušinio baltymus ir išmaišykite. Puse šios masės aptepkite pyrago pagrindą, apšlakstykite anksčiau pasigamintu aviečių mišiniu ir ant viršaus uždėkite likusią tešlą.

 

Apibarstykite likusiomis šviežiomis avietėmis.

 

Prieš patiekdami šaldykite kelias valandas, o patiekdami panaudokite likusį aviečių mišinį.

Mitybos informacija Receptas Kreminis sūrio pyragas su avietėmis

Porcija / vnt 100 g / ml