Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Keksiukai viščiukai

12 porcijos

Vidutinio sudėtingumo 40 Minutės

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Keksiukai viščiukai

Keksiukams:

1 pakuotė Dr. Oetker keksiukų su šokolado gabalėliais
2 kiaušinių
100 ml augalinio aliejaus
100 ml vandens

Kremui:

1 pak. Dr. Oetker konjako skonio kremo tortui
300 ml pieno (atšaldyto) (atšaldyto)
100 g sviesto (kambario temperatūros) (kambario temperatūros)
1 pak. Dr. Oetker geltonų maistinių dažų

Dekorui:

1 pak. Dr. Oetker desertinio glajaus pieštukų

paruošimas

paruošimas

1

Keksiukų mišinio paruošimas

Į indą sudėkite kepimo mišinį, kiaušinius, augalinį aliejų, supilkite vandenį, šokolado gabalėlius ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Gautą tešlą tolygiai paskirstykite pasiruoštose keksiukų formelėse. Skardą su formelėmis sudėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Keksiukai yra dekoruojami, kai yra visiškai iškepę ir atvėsę.

2

Kremo paruošimas

Supilkite pieną į dubenį, suberkite kremo mišinį ir maišykite apie 3 minutes iki vientisos masės. Pamažu sudėkite kambario temperatūroje atšildytą sviestą, įlašinkite kelis lašus geltonų maistinių dažų ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę įdėkite į konditerijos rankovę ir ant keksiukų formuokite viščiukų formos bokštelius.

3

Dekoravimas

Paimkite pasirinktą spalvą glajaus maisto dekoravimui ir paminkykite ją rankose apie 1 min. Dekoruokite akytes, snapelius ir kojytes.

Mitybos informacija Receptas Keksiukai viščiukai

Porcija / vnt 100 g / ml

Naudojami Dr. Oetker produktai

Daugiau informacijos apie produktą

Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.