Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Keksiukai Kalėdinės eglutės

Šokoladiniai keksiukai su kremu ir pabarstukais

12 vienetai

Lengvai paruošiamas 20 Minutes

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Keksiukai Kalėdinės eglutės

Keksiukams:

1 pakuotė Dr. Oetker šokoladinių keksiukų (su apelsinų žievelėmis)
2 kiaušinių
100 ml augalinio aliejaus
100 ml vandens

Kremui:

300 ml pieno (šalto)
100 g sviesto (minkšto)
1 pak. Dr. Oetker žalių maistinių dažų
ap 1 pak. Dr. Oetker vanilinio kremo tortui

Papuošimui:

Dr. Oetker pabarstukų (įvarių)

paruošimas

paruošimas

1

Keksiukų

Išimkite iš pakuotės kepimo formeles ir išdėliokite jas ant kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C temperatūros.

Į indą sudėkite kepimo mišinį, kiaušinius, augalinį aliejų bei vandenį ir viską gerai išmaišykite šaukštu arba išplakite mikseriu iki vientisos masės, apie 1 min. Gautą tešlą tolygiai paskirstykite pasiruoštose formelėse.

Skardą su formelėmis sudėkite į orkaitę. Kepkite apie 17-20 min. Iškepusius keksiukus išimkite iš skardos ir palikite atvėsti.

2

Kremo

Į aukštą indą įpilti 300 ml šalto pieno. Supilti pakelio turinį į pieną ir plakti apie 3 minutes. Tada įlašinti kelis lašus žalių maistinių dažų ir viską gerai išmaišyti. Tada kremą sudėti į konditerinę rankovę.

Paimkite vieną keksiuką ir perpjaukite jį pusiau. Paimkite keksiuko viršutinę dalį, ją apverskite ir padėkite. Tai bus eglutės pagrindas. Tada padenkite keksiuką kremo sluoksniu iš uždėkite ant viršaus likusio keksiuko antrą dalį. Keksiuko viršų padenkite dar vienu kremo sluoksniu. Taip paruoškite visus 12 keksiukų.

Visus keksiukus apibarstykite Dr. Oetker pabarstukais.

Skanaus!

Mitybos informacija Receptas Keksiukai Kalėdinės eglutės

Porcija / vnt 100 g / ml
Energinė vertė 567kJ
135kcal
65kJ
15kcal
Riebalų 15g 1.7g
Angliavandenių 0.1g 0g
Baltymų 0.1g 0g