Flag

Keksiukai Kalėdinės eglutės

12 vienetų
Pradedantiesiems
20
Šokoladiniai keksiukai su kremu ir pabarstukais
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Keksiukams
1 pak.Dr. Oetker šokoladinių keksiukų (su apelsinų žievelėmis)
2 vnt.kiaušinių
100 mlaugalinio aliejaus
100 mlvandens
Kremui
300 mlpieno (šalto)
100 gsviesto (minkšto)
1 pak.Dr. Oetker žalių maistinių dažų
apie 1 pak.Dr. Oetker vanilinio kremo tortui
Papuošimui
Dr. Oetker pabarstukų (įvarių)

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker šokoladinių keksiukų (su apelsinų žievelėmis)
Picture - Dr. Oetker žalių maistinių dažų
Picture - Dr. Oetker vanilinio kremo tortui
1

Keksiukų

Išimkite iš pakuotės kepimo formeles ir išdėliokite jas ant kepimo skardos. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C temperatūros.


Į indą sudėkite kepimo mišinį, kiaušinius, augalinį aliejų bei vandenį ir viską gerai išmaišykite šaukštu arba išplakite mikseriu iki vientisos masės, apie 1 min. Gautą tešlą tolygiai paskirstykite pasiruoštose formelėse.


Skardą su formelėmis sudėkite į orkaitę. Kepkite apie 17-20 min. Iškepusius keksiukus išimkite iš skardos ir palikite atvėsti.

2

Kremo

Į aukštą indą įpilti 300 ml šalto pieno. Supilti pakelio turinį į pieną ir plakti apie 3 minutes. Tada įlašinti kelis lašus žalių maistinių dažų ir viską gerai išmaišyti. Tada kremą sudėti į konditerinę rankovę.


Paimkite vieną keksiuką ir perpjaukite jį pusiau. Paimkite keksiuko viršutinę dalį, ją apverskite ir padėkite. Tai bus eglutės pagrindas. Tada padenkite keksiuką kremo sluoksniu iš uždėkite ant viršaus likusio keksiuko antrą dalį. Keksiuko viršų padenkite dar vienu kremo sluoksniu. Taip paruoškite visus 12 keksiukų.


Visus keksiukus apibarstykite Dr. Oetker pabarstukais.


Skanaus!