Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Keksiukai drugeliai

Pasigaminsite 16 keksiukų

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Keksiukai drugeliai

Keksiukų tešlai:

Glaistui:

Papuošimui:

paruošimas

paruošimas

1

Keksiukų tešlai:

110 g sviesto arba margarino

 

110 g cukraus

 

2 vidutinio dydžio kaušiniai

 

110 g išsijotų savikėlių miltų

 

2–3 lašai natūralaus „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

Popierinių keksiukų formelių

2

Keksiukų tešlai:

110 g sviesto arba margarino

 

110 g cukraus

 

2 vidutinio dydžio kaušiniai

 

110 g išsijotų savikėlių miltų

 

2–3 lašai natūralaus „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

Popierinių keksiukų formelių

3

Glaistui:

75 g sviesto

 

150 g cukraus pudros

 

Keli lašai natūralaus „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

Pieno arba šilto vandens

3

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Specialioje keksiukams kepti skirtoje formoje išdėliokite popierines keksiukų formeles.

 

Sviestą išmaišykite su cukrumi iki purios baltos masės. Po vieną įmuškite kiaušinius ir įpilkite vanilės aromato. Jeigu masė sušoka gabaliukais, įberkite šiek tiek miltų. Suberkite likusius miltus ir atsargiai išmaišykite.

 

Tešlą lygiomis dalimis supilkite į paruoštas keksiukų formeles ir kepkite 15–20 minučių, kol keksiukai pakils ir pasidarys tvirti.

 

Iškepusius palikite atvėsti.

 

Aštriu peiliu kiekviename keksiuke išpjaukite apskritimą, palikdami 1 cm nuo krašto. Išpjaukite kiekvieną apskritimą ir padėkite į šalį.

 

Sviestiniam glaistui gerai išmaišykite sviestą, kol jis taps vientisa minkšta mase, ir pamažu suberkite miltelinį cukrų. Įpilkite natūralaus vanilės aromato ir tiek šilto pieno ar vandens, kad masė taptų tąsi ir lengvai teptųsi ant keksiukų.

 

Ant viršaus uždėkite po du pusapskritimius taip, kad jie primintų drugelio sparnus.

 

Kiekvieną keksiuką apibarstykite išsijotu milteliniu cukrumi.

Mitybos informacija Receptas Keksiukai drugeliai

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.