Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kavos ir graikinių riešutų pyragėliai

Pasigaminsite 16 pyragėlių

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Kavos ir graikinių riešutų pyragėliai

Tešlai:

Glajui:

Papuošimui:

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

175 g kambario temperatūros sviesto arba margarino

 

175 g šviesaus rudojo cukraus

 

3 vidutinio dydžio kiaušiniai

 

175 g savikėlių miltų

 

175 g maltų graikinių riešutų

 

1–2 šaukšteliai kavos

2

Glajui:

100 g kambario temperatūros sviesto

 

175 g cukraus pudros

 

50 g tirpinto juodojo šokolado, skirto kepiniams

3

Papuošimui:

16 graikinių riešutų puselių

4

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. 18x28 cm stačiakampio formos kepimo skardą patepkite riebalais.

 

Sviestą arba margariną išplakite su cukrumi iki purios baltos masės.

 

Įmaišykite kiaušinius kartu su 50 g miltų. Įsijokite likusius miltus ir suberkite maltus graikinius riešutus ir kavą. Atsargiai išmaišykite tešlą metaliniu šaukštu.

 

Paruoštą tešlą supilkite į kepimo skardą ir išlyginkite paviršių. Kepkite 40–45 minutes, kol pakils ir paruduos.

 

Palaukite, kol atvės, ir supjaustykite į 16 lygių dalių.

 

Glajui išsukite sviestą iki purumo. Pamažu įsijokite cukraus pudrą ir išmaišykite. Įpilkite tiek vandens / pieno, kad glajus pasidarytų purus ir jį būtų lengva užtepti.

 

Į paruoštą glajų supilkite ištirpusį šokoladą, išmaišykite ir šiuo glajumi aptepkite kiekvieną iškepto pyrago gabalėlį. Ant viršaus uždėkite po graikinio riešuto puselę.

Mitybos informacija Receptas Kavos ir graikinių riešutų pyragėliai

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.