Flag

Kalėdinis imbierinis namelis

1 porcija
Pažengusiems
40
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta imberiu
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Jums reikės
1 pak.Dr. Oetker traškusis namelis – meduolių ir dekoravimo rinkinio (pakelio viduje: imbierinių sausainių lakštai nameliui ir įvairių pabarstukų, guminukų rinkinys namelio dekoravimui)
2 vnt.kiaušinių baltymų
400 gcukraus (persijoto miltelinio)

Peržiūrėti produktus

1

Cukraus masės

Į dubenį sudėti kiaušinius, juos išplakti. Tada berti cukrų ir plakti kartu su kiaušiniais iki baltos standžios masės. Cukraus masę idėti į konditerinę rankovę.

2

Namelio

Paimti lygų tvirtą pagrindą ant kurio stovės namelis. Užtepti šiek tiek cukraus masės ir pritvirtinti pirmąjąją imbierinio lakšto dalį. Toliau formuoti namelį, jo sienas sutvirtinant cukraus mase. Cukraus masė taip pat gali būti skirta namelio dekoracijai (stogo, durų dekoravimui). Baigus darbą su cukraus mase, įvairiuose namelio vietose pristvirtinti pabarstukus. Taip pat nepamirškite iš pakuotės kartono iškirpti įvairių pasakos personažų.


Papildomai namelį galite dekoruoti ir kitais Dr. Oetker pabarstukais. Gerų įspūdžių!