Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Jogurtinis tortas

Vidutinio sudėtingumo iki 60 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Jogurtinis tortas

Tešlai:

100 ml augalinio aliejaus 160 g kvietinių miltų 1/3 pakelio Dr. Oetker kepimo miltelių

Įdarui:

2 arbatinių šaukštelių romo 500 ml plakamosios grietinėlės 2 pakelių Dr. Oetker grietinėlės standiklio 500 g šviežių ar konservuotų smulkintų vaisių

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

4 kiaušinių

 

140 g cukraus miltelių

 

½ pakelio Dr. Oetker vanilinio cukraus

 

100 ml pieno

 

100 ml augalinio aliejaus

 

160 g kvietinių miltų

 

1/3 pakelio Dr. Oetker kepimo miltelių

2

Įdarui:

1 pakelio Dr. Oetker želatinos

 

500 g natūralaus jogurto

 

150 g cukraus miltelių

 

½ pakelio Dr. Oetker vanilinio cukraus

 

1 ½ citrinos sulčių

 

2 arbatinių šaukštelių romo

 

500 ml plakamosios grietinėlės

 

2 pakelių Dr. Oetker grietinėlės standiklio

 

500 g šviežių ar konservuotų smulkintų vaisių

3

Paruošimas:

Paruoškite tešlą: kiaušinius, cukraus miltelius ir vanilinį cukrų išplakite iki standžių putų. Nuolat plakant (nustačius žemiausią plakiklio padalą), supilkite pieną, aliejų, suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Gautą vienalytę masę supilkite į riebalais išteptą kepimo formą (30x40 cm) ir tolygiai paskirstykite. Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iškepusį biskvitą atvėsinkite.

 

Paruoškite kremą: želatiną išbrinkinkite ir ištirpinkite. Plakikliu suplakite jogurtą, cukraus miltelius, vanilinį cukrų, citrinų sultis ir romą. Į želatinos masę įmaišykite 2-3 šaukštelius jogurto, o paskui – ir likusią jogurto masę. Grietinėlę išplakite su grietinėlės standikliu ir supilkite į prieš tai paruoštą masę. Ant biskvito išdėliokite vaisius, užpilkite kremu ir palikite 3 val. šaltoje vietoje, kad sustingtų.

 

Elektrinė orkaitė:

180˚ C vidurinėje orkaitės dalyje (prieš dedant įkaitinti)

 

Dujinė orkaitė:

160˚ C (prieš dedant įkaitinti)

 

Kepimo laikas: apie 25-35 min.

Mitybos informacija Receptas Jogurtinis tortas

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.