Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Jogurtinė duona su aguonomis

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Jogurtinė duona su aguonomis

Jums reikės:

3 vidutinio dydžio kiaušiniai ½ šaukštelio „Dr. Oetker“ citrinos aromato 25 g aguonų 75 g baltojo šokolado 150 g uogų (labiausiai tinka avietės ir mėlynės)

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

175 g miltų

 

2 šaukšteliai „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

75 g maltų migdolų

 

175 g cukraus

 

150 ml natūralaus jogurto

 

75 ml kukurūzų aliejaus

 

3 vidutinio dydžio kiaušiniai

 

½ šaukštelio „Dr. Oetker“ citrinos aromato

 

25 g aguonų

 

75 g baltojo šokolado

 

150 g uogų (labiausiai tinka avietės ir mėlynės)

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Duonai kepti skirtą kepimo skardą ištepkite riebalais.

 

Dubenyje išmaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus migdolus ir cukrų.

 

Atskirame dubenyje išmaišykite jogurtą, kukurūzų aliejų, kiaušinius ir citrinos aromatą. Šį mišinį sumaišykite su sausaisiais ingredientais. Suberkite aguonas ir viską gerai išmaišykite.

 

Supilkite tešlą į paruoštą kepimo skardą ir kepkite 40 minučių, kol duona pakils ir sutvirtės.

 

Iškepusią duoną atšaldykite.

 

Karšto vandens garų vonelėje ištirpinkite šokoladą.

 

Duoną apibarstykite uogomis ir apšlakstykite tirpintu šokoladu.

Mitybos informacija Receptas Jogurtinė duona su aguonomis

Porcija / vnt 100 g / ml