Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Širdis su Uogomis

Vidutinio sudėtingumo iki 120 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Širdis su Uogomis

Tešlos gamybai reikės:

1 pakelis Dr. Oetker grietinėlės skonio pudingo 2 šaukšteliai Dr. Oetker kepimo miltelių 2 šaukštai pieno 3 kiaušinių baltymai žiupsnelis dru

Įdarui reikės:

Papuošimui:

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

100 g cukraus

 

2 šaukšteliai Dr. Oetker vanilinio cukraus

 

3 kiaušinių tryniai

 

100 g miltų

 

1 pakelis Dr. Oetker grietinėlės skonio pudingo

 

2 šaukšteliai Dr. Oetker kepimo miltelių

 

2 šaukštai pieno

 

3 kiaušinių baltymai

 

žiupsnelis druskos

 

 

2

Įdarui reikės

250 g mėgiamų uogų (tiks ir šaldytos)

 

2 pakelių Dr. Oetker grietinėlės standiklio

 

100 g cukraus miltelių

 

400 ml grietinėlės (30%)

3

Papuošimui

200 g uogų

 

2-3 mėtų lapeliai

4

Gaminimui

Tešlos gamybai atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius elektriniu plakikliu išmaišyti su pienu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Plakti apie 3 min., kol gausis vientisa masė.

 

Miltus sumaišyti su kepimo bei pudingo milteliais ir elektriniu plakikliu įmaišyti į tešlos masę (žemomis apsukomis).

 

Į baltymus įberti žiupsnelį druskos, išplakti iki standžių putų ir lėtai įmaišyti į tešlą. Tešlos masę supilti į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą širdies formos skardą (apie 1 l) ir pašauti į orkaitę.

 

Elektrinė orkaitė: kepti 180˚C (orkaitė turi būti įkaitinta)

Karšto oro orkaitė: kepti 160˚C (orkaitė neturi būti įkaitinta)

Dujinė orkaitė: 3 pakopa (orkaitė neturi būti įkaitinta)

Kepimo laikas: apie 45 min.

 

Iškeptą pyragą palaikyti 10 min. formoje ir tuomet išimti, kad atvėstų.

 

Uogas nuplauti ir elektriniu plakikliu ištrinti su cukrumi.

 

Grietinėlę sumaišyti su grietinėlės standikliu ir plakti elektriniu plakikliu iki standumo. Į 2/3 grietinėlės sudėti uogas išmaišytas su cukrumi, o likusią dalį palikti papuošimui.

 

Iškeptą širdį perpjauti į dvi dalis. Apatinę dalį ištepti plakta grietinėle ir uždėti viršutinę biskvito dalį. Visą tortą aptepti grietinėlės ir uogų mase.

 

Papuošti likusia grietinėle ir uogomis.

Mitybos informacija Receptas Širdis su Uogomis

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.