Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Eklerai

iki 80 minučių

Vidutinio sudėtingumo e.g. „20“

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Eklerai

Produktai plikytai tešlai:

250 ml vandens 50 g sviesto arba margarino 150 g miltų 30 g krakmolo 4-6 kiaušiniai 1 šaukštelis Dr. Oetker

Produktai kremui:

paruošimas

paruošimas

2

Produktai kremui

Mėgstamo skonio Dr. Oetker tortų kremo

 

 

3

Gaminimo būdas

Į puodą supilkite vandenį, įdėkite sviestą, užvirkite ir nukelkite nuo ugnies. Atskirai sumaišykite miltus su krakmolu ir įmaišykite ištirpintą sviestą. Vėl uždėkite ant ugnies ir 1 min. maišykite, kol tešla atšoks nuo indo sienelių ir dugno. Tešlą sudėkite į molinį indą ir plakite el. plakikliu, maksimaliu greičiu, vieną po kito įmuškite kiaušinius. Palikite ataušti, tada įmaišykite kepimo miltelius. Tešlą sudėkite į konditerinę tūbelę ir ant sviestu pateptos bei miltais apibarstytos skardos išspauskite norimos formos pyragaičius.

 

Elektrinė orkaitė:

200˚-220˚ C vidurinėje orkaitės dalyje (prieš dedant įkaitinti)

 

Dujinė orkaitė:

200˚ C (prieš dedant įkaitinti)

 

Kepimo laikas: apie 20 min.

Pirmasias 15 min. neatidaryti orkaitės, nes tešla gali sukristi.

Išėmę iš orkaitės nupjaukite pyragaičių viršutinę dalį.

 

Paruoštą, kaip nurodyta ant pakuotės, kremą sudėkite į konditerinę tūbelę ir išspauskite į pyragaičių vidų. Ant viršaus uždėkite nupjautas pyragaičių viršūnėles. Apibarstykite cukraus milteliais.

Mitybos informacija Receptas Eklerai

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.