Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Šeivamedžių ir citrinų pyragas

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Šeivamedžių ir citrinų pyragas

Kreminiam įdarui:

Apšlakstymui:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

175 g miltų

 

2 šaukšteliai „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

175 g minkšto sviesto

 

175 g cukraus

 

3 vidutinio dydžio kiaušiniai, lengvai išplakti

 

Šaukštelis „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

Cukruotų citrinų ir apelsinų griežinėlių papuošimui

2

Kreminiam įdarui

350 ml riebios grietinėlės

 

3 šaukštai šeivamedžio gėlių gėrimo

 

Šaukštelis „Dr. Oetker“ citrinų aromato

 

2 šaukšteliai cukraus pudros

3

Apšlakstymui:

225 g cukraus pudros

 

3 šaukštai šeivamedžio gėlių gėrimo

4

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 190ºC. Ištepkite tris 18 cm skersmens kepimo skardas riebalais.

 

Miltus išsijokite su kepimo milteliais.

 

Atskirame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakite sviestą su cukrumi iki purios baltos masės.

 

Pamažu supilkite kiaušinius, vanilės aromatą ir įmaišykite miltų ir kepimo miltelių mišinį. Viską gerai išmaišykite.

 

Tešlą padalinkite į 3 lygias dalis ir supilkite į paruoštas kepimo skardas. Kepkite 15–20 minučių, kol pakils ir lengvai paruduos. Iškepusius atšaldykite.

 

Įdarui gerai išplakite visus ingredientus ir šiuo įdaru pertepkite iškeptas 3 pyrago dalis.

 

Apšlakstymui cukrų sumaišykite su šeivamedžių gėlių gėrimu ir gerai išmaišykite.

 

Šiuo mišiniu apšlakstykite perteptą pyragą ir papuoškit jį cukruotais citrinų ir apelsinų griežinėliais.

Mitybos informacija Receptas Šeivamedžių ir citrinų pyragas

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.