Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Datulių ir graikinių riešutų duona

12 žmonių

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Datulių ir graikinių riešutų duona

Tešlai:

1 ½ šaukštelio „Dr. Oetker“ apelsinų aromato 1 kiaušinis, išplaktas 100 g viso grūdo miltų 2 šaukšteliai „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

100 g kviečių sėlenų

 

75 g tamsaus rudojo cukraus

 

100 g datulių be kauliukų, smulkiai supjaustytų

 

50 g graikinių riešutų, smulkiai sukapotų

 

300 ml riebaus pieno

 

1 ½ šaukštelio „Dr. Oetker“ apelsinų aromato

 

1 kiaušinis, išplaktas

 

100 g viso grūdo miltų

 

2 šaukšteliai „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200ºC. Pailgos formos kepimo skardą ištepkite riebalais.

 

Sėlenas, cukrų, datules ir graikinius riešutus suberkite į dubenį ir ant viršaus užpilkite pieno ir apelsinų aromato. Gerai išmaišykite ir palikite brinkti apie valandą.

 

Įmaišykite kiaušinį, išsijokite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į paruoštą kepimo skardą ir išlyginkite paviršių. Kepkite 50 minučių – valandą. Patikrinkite peiliu, ar iškepė – ištrauktas peilis turi būti neaplipęs tešla.

 

Iškepusią duoną atvėsinkite ir patiekite su sviestu, kreminiu sūriu ar apelsinų marmeladu.

Mitybos informacija Receptas Datulių ir graikinių riešutų duona

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.