Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Creme Brulee su mėlynėmis

Pasigaminsite 6 porcijas

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Creme Brulee su mėlynėmis

Jums reikės:

paruošimas

paruošimas

1

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 150ºC.

 

Grietinėlę supilkite į puodą ir kaitinkite, bet neužvirkite.

 

Kai grietinėlė bus beveik užvirusi, nuimkite nuo viryklės. Vanilės ankštį perpjaukite išilgai pusiau, peiliu išimtas sėklas sudėkite į grietinėlę. Ankštį supjaustykite gabaliukais, juos taip pat sumeskite į grietinėlę.

 

Mėlynes padalinkite į 6 lygias dalis ir išdėliokite indeliuose, kuriuose kepsite creme brulee.

 

Kiaušinio trynius gerai išplakite su 50 g cukraus, kol šie suputos. Į kiaušinių mišinį supilkite grietinėlę ir gerai išmaišykite. Gautą masę pertrinkite per sietelį, kad joje nebeliktų vanilės ankšties dalių.

2

Paruoštą masę supilkite į kiekvieną indelį. Mėlynės iškils į paviršių. Indelius išdėliokite kepimo skardoje ir pripilkite į ją karšto vandens tiek, kad jis siektų pusę indelių aukščio.

 

Kepkite apie valandą. Palikite atvėsti bent 3 valandas.

 

Atšalusį creme brulee apibarstykite cukrumi ir naudodami liepsnosvaidį cukrų paviršiuje pakaitinkite. Jei liepsnosvaidžio neturite, galite pasinaudoti orkaitėje esančia grilio funkcija, tik atidžiai stebėkite, kad creme brulee neapdegtų.

Mitybos informacija Receptas Creme Brulee su mėlynėmis

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.