Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Biskvitinis pyragas

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Biskvitinis pyragas

Jums reikės:

Glaistui:

Papuošimui:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

225 g sviesto arba margarino

 

225 g cukraus

 

4 vidutinio dydžio kiaušiniai

 

225 g savikėlių miltų

 

2–3 lašai „Dr. Oetker“ vanilės aromato

2

Glaistui:

75 g sviesto

 

175 g cukraus pudros

 

Keli lašai „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

Pieno arba šilto vandens

 

4 šaukštai braškių uogienės

3

Papuošimui:

Cukraus pudros

4

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Dvi 20 cm skersmens kepimo formas ištepkite riebalais.

 

Sviestą su cukrumi išplakite iki purios baltos masės. Po vieną įmuškite kiaušinius ir, jei tešla sušoks gabaliukais, įberkite šiek tiek miltų.

 

Suberkite likusius miltus ir viską gerai išmaišykite metaliniu šaukštu.

 

Tešlą padalinkite į 2 lygias dalis ir supilkite į paruoštas kepimo formas. Kepkite apie 25 minutes. Iškepusį pyragą atvėsinkite.

 

Glaistui gerai išplakite sviestą. Pamažu suberkite cukraus pudrą ir pakankamai pieno arba vandens, kad glaistas taptų tąsus ir būtų lengva tepti. Įmaišykite kakavos miltelius.

 

Pyragą pertepkite braškių uogiene ir glaistu ir prieš patiekdami apibarstykite pyragą cukraus pudra.

Mitybos informacija Receptas Biskvitinis pyragas

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.