Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Biskvitinis šokoladinis pyragas

12 porcijų

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Biskvitinis šokoladinis pyragas

Reikės:

225 g sviesto arba margarino 225 g cukraus 4 vidutinio dydžio kiaušiniai 175 g savikėlių miltų, išsijotų 50 g kakavos miltelių

Glaistui:

75 g sviesto 175 g cukraus pudros 3 šaukštai kakavos miltelių Pieno arba šilto vandens

paruošimas

paruošimas

1

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Dvi 20 cm skersmens kepimo formas ištepkite riebalais.

 

Sviestą su cukrumi išplakite iki purios baltos masės. Po vieną įmuškite kiaušinius. Jei tešla sušoks gabaliukais, įberkite šiek tiek miltų.

 

Suberkite likusius miltus ir kakavos miltelius bei viską gerai išmaišykite metaliniu šaukštu.

 

Tešlą padalinkite į 2 lygias dalis ir supilkite į paruoštas kepimo formas. Kepkite apie 25 minutes.

2

Iškepusį pyragą atvėsinkite.

 

Glaistui gerai išplakite sviestą. Pamažu suberkite cukraus pudrą ir pakankamai pieno arba vandens, kad glaistas taptų tąsus ir būtų lengva užtepti. Įmaišykite kakavos miltelius.

 

Šiuo glaistu pertepkite abi pyrago puses ir prieš patiekdami apibarstykite pyragą cukraus pudra.

 

Mitybos informacija Receptas Biskvitinis šokoladinis pyragas

Porcija / vnt 100 g / ml