Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Biskvitas su panakota ir uogomis

10 porcijos

Vidutinio sudėtingumo 30 Minutės

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Biskvitas su panakota ir uogomis

Tešlai reikės:

4 kiaušinių (L) (L)
120 g cukraus
1 a.š. Dr. Oetker vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
150 g kvietinių miltų
½ a.š. Dr. Oetker kepimo miltelių
2 - 3 g Kakavos

Įdarui reikės:

700 ml pieno (reikės 3 pakelių “Dr.Oetker” mišinio desertui “Panna Cotta”) (reikės 3 pakelių “Dr.Oetker” mišinio desertui “Panna Cotta”)
400 ml Grietinėlės (35 proc.) (35 proc.)
150 g cukraus
150 g gervuogių ir aviečių

paruošimas

paruošimas

1

Tešlos paruošimas

Kiaušinius išplakite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Įsijokite į juos miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir gerai išmaišykite.

2

Kepimas

Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą (35x35 cm). Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 15 min. Palikite kepinį atvėsti.

3

Įdaro gamyba

Įdarui sumaišykite panakotos mišinį su cukrumi ir 200 ml pieno. Likusį pieną ir grietinėlę užvirkite nedideliame puode ir tada įmaišykite paruoštą mišinį. Maišant pavirkite 1 min., kol cukrus ištirps. Tada nukelkite nuo viryklės ir palikite atvėsti.

4

Paskutiniai žingsniai

Kepinį perpjaukite pusiau. Vieną jo dalį įklokite į kepimo popieriumi išklotą nedidelę skardą, užtepkite pradėjusią stingti panakotą ant kepinio, suberkite į gervuoges. Ant viršaus užklokite likusią kepinio pusę, lengvai prispauskite prie panakotos sluoksnio (ant viršaus galima uždėti medinę lentelę).

5

Šaldymas

Padėkite skardą į šaldiklį 2-3 val. ir tada pyragą ragaukite.

Mitybos informacija Receptas Biskvitas su panakota ir uogomis

Porcija / vnt 100 g / ml

Naudojami Dr. Oetker produktai

Daugiau informacijos apie produktą

Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.