Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Bananų ir datulių duona

iki 20 minučių

Lengvai paruošiamas

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Bananų ir datulių duona

Tešlai:

2 prinokę bananai 115 g sviesto, tirpinto 2 vidutinio dydžio kiaušiniai, išplakti Šaukštelis „Dr. Oetker“ vanilės aromato 200 ml natūralaus jogurto ½ šaukštelio malto cinamono ir muskato riešuto mišinio

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

50 g pekano riešutų puselių, 8 atsidėkite į šalį ir sukapokite

 

85 g kapotų datulių

 

115 g šviesaus rudojo cukraus

 

225 g miltų

 

Šaukštelis „Dr. Oetker“ kepimo miltelių

 

2 prinokę bananai

 

115 g sviesto, tirpinto

 

2 vidutinio dydžio kiaušiniai, išplakti

 

Šaukštelis „Dr. Oetker“ vanilės aromato

 

200 ml natūralaus jogurto

 

½ šaukštelio malto cinamono ir muskato riešuto mišinio

 

 

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Pailgą duonai kepti skirtą kepimo skardą ištepkite riebalais.

 

Dubenyje sumaišykite smulkintus pekano riešutus, datules ir cukrų.

 

Mažame dubenėlyje sutrinkite bananus.

 

Dideliame dubenyje išsijokite miltus, kepimo miltelius ir prieskonių mišinį. Į šį mišinį suberkite anksčiau paruoštą riešutų ir datulių mišinį.

 

Sviestą ištirpinkite puode, įmaišykite jogurtą, kiaušinius ir vanilės aromatą.

 

Jogurto masę sumaišykite su sausaisiais ingredientais, gerai išmaišykite ir sudėkite trintus bananus. Vėl išmaišykite, tačiau tik tiek, kol bananai išsimaišys.

 

Tešlą supilkite į paruoštą kepimo skardą, papuoškite pekano riešutų puselėmis ir kepkite 50–60 minučių.

 

Iškepusią duoną atšaldykite.

Mitybos informacija Receptas Bananų ir datulių duona

Porcija / vnt 100 g / ml