Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Baltojo šokolado keksiukai

Pasigaminsite 12 keksiukų

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Baltojo šokolado keksiukai

Tešlai:

Šokoladiniam glaistui:

paruošimas

paruošimas

1

Tešlai:

110 g sviesto arba margarino

 

110 g cukraus

 

2 vidutinio dydžio kiaušiniai

 

75 g išsijotų savikėlių miltų

 

2–3 lašai „Dr. Oetker“ natūralaus vanilės aromato

 

Popierinių keksiukų formelių

2

Šokoladiniam glaistui:

75 g minkšto sviesto

 

175 g cukraus pudros

 

40 g baltojo šokolado

3

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC. Specialioje keksiukams kepti skirtoje formoje išdėliokite popierines keksiukų formeles.

 

Sviestą arba margariną išmaišykite su cukrumi iki purios baltos masės. Po vieną įmuškite kiaušinius ir įpilkite vanilės aromato. Jeigu masė sušoka gabaliukais, įberkite šiek tiek miltų. Suberkite likusius miltus ir atsargiai išmaišykite.

 

Tešlą lygiomis dalimis supilkite į paruoštas keksiukų formeles ir kepkite 15–20 minučių, kol keksiukai pakils ir pasidarys tvirti.

 

Iškepusius palikite atvėsti.

 

Šokoladiniam glaistui dubenyje gerai išmaišykite sviestą. Pamažu išsijokite į jį cukraus pudrą ir gerai išmaišykite.

 

Šokoladą ištirpinkite dubenėlyje karšto vandens vonelėje.

 

Ištirpusį šokoladą supilkite į sviesto ir cukraus mišinį ir gerai išmaišykite. Keksiukus aptepkite glaistu ir palikite sustingti.

 

Dekoruokite pailgais šokolado gabaliukais arba šokolado drožlėmis.

Mitybos informacija Receptas Baltojo šokolado keksiukai

Porcija / vnt 100 g / ml