Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Baltojo šokolado ir karamelinio sūrio pyragas

6–8 žmonėms

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Baltojo šokolado ir karamelinio sūrio pyragas

Reikės:

50 g cukraus 300 ml natūralaus jogurto Pakelis „Dr. Oetker“ želatinos 30 ml tiršto karamelinio padažo

Papuošimui:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

175 g saldintų avižinių sausainių

 

85 g sviesto, tirpinto

 

200 g baltojo šokolado

 

125 g rikotos

 

1 didelis kiaušinis, atskirtas

 

50 g cukraus

 

300 ml natūralaus jogurto

 

Pakelis „Dr. Oetker“ želatinos

 

30 ml tiršto karamelinio padažo

1

Papuošimui:

Baltojo šokolado gabaliukų

3

Gaminimas

Sutrupinkite sausainius. Tai galite padaryti virtuviniu smulkintuvu arba rankiniu būdu. Sumaišykite sausainių trupinius su tirpintu sviestu, gauta mase išklokite 20 cm kepimo skardos dugną ir gerai prispauskite šaukštu.

 

Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir sudėkite į karščiui atsparų dubenį. Šokoladą ištirpinkite karšto vandens garų vonelėje.

 

Kitame dubenyje gerai išmaišykite rikotą, cukrų ir kiaušinio trynį. Supilkite ištirpusį šokoladą ir jogurtą ir viską išmaišykite.

 

Suberkite želatiną į dubenį su 45 ml (3 šaukštais) vandens. Įdėkite dubenį į puodą su karštu vandeniu ir maišykite želatiną, kol ištirps. Ištirpusią želatiną supilkite į prieš tai paruoštą rikotos ir šokolado mišinį ir gerai išmaišykite.

 

Kiaušinio baltymą išplakite iki putų ir įmaišykite į anksčiau paruoštą masę. Supilkite ant sausainių pagrindo ir ant viršaus užtepkite 6 šaukštelius karamelės padažo. Galite karamelės padažą tepti įvairiais ornamentais.

 

Ant viršaus uždėkite šokolado gabaliukų.

 

Pyragą prieš patiekdami šaldykite kelias valandas.

Mitybos informacija Receptas Baltojo šokolado ir karamelinio sūrio pyragas

Porcija / vnt 100 g / ml