Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Avietiniai rožių keksiukai

Pasigaminsite 12 keksiukų

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Avietiniai rožių keksiukai

Pasigaminsite 12 keksiukų:

Popierinių keksiukų formelių 115 g minkšto margarino 115 g cukraus 2 vidutinio dydžio kiaušiniai, išplakti 115 g miltų 1 ½ šaukštelio „Dr. Oetker“ kepimo miltelių 65 g aviečių džemo

Glaistui:

100 g minkšto sviesto 190 g cukraus pudros 1 šaukštelis rožių vandens „Dr. Oetker“ spalvotų papuošimų papuošimui

paruošimas

paruošimas

3

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 190ºC. Specialioje keksiukams kepti skirtoje formoje išdėliokite popierines keksiukų formeles.

 

Dubenyje išplakite margariną su cukrumi iki purios baltos masės. Po vieną įmaišykite kiaušinius, išsijokite miltus ir kepimo miltelius. Metaliniu šaukštu atsargiai išmaišykite.

 

Tešlą lygiomis dalimis supilkite į paruoštas keksiukų formeles ir dar šiek tiek jos pasilikite. Padarykite nedideles duobutes, į jas įdėkite po šiek tiek aviečių džemo ir ant kiekvieno keksiuko viršaus uždėkite likusios tešlos. Kepkite 16–18 minučių, kol keksiukai pakils ir pasidarys tvirti.

 

Iškepusius palikite atvėsti.

 

Glaistui gerai išplakite sviestą. Pamažu išsijokite cukraus pudrą ir gerai išmaišykite. Įpilkite rožių vandens. Naudodami konditerinį maišą, glajumi papuoškite kiekvieną keksiuką. Paruoštus keksiukus apibarstykite spalvotais pabarstukais.

Mitybos informacija Receptas Avietiniai rožių keksiukai

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.