Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Aviečių marmeladas

(3 stiklainiai po 350 ml)

Lengvai paruošiamas iki 40 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Aviečių marmeladas

Jums reikės:

paruošimas

paruošimas

1

Jums reikės:

250 g aviečių
1 citrinos sultys
1/4 l vandens
3/8 l vandens
1 pakelis Dr. Oetker „Gelfix Extra 2:1“
300 g smulkaus cukraus

2

Gaminimo būdas:

Avietes nuplauname ir pašaliname kotelius. Įspaudžiame citrinos sultis, 1/4 vandens ir lengvai paverdame (apie 2 minutes). Avietes sutriname ir supilame vandenį. Sumaišome cukrų su „Gelfix Extra 2:1“ ir taip pat sudedame į mišinį.

Viską gerai išmaišome ir maišydami užverdame. Verdame apie 2 minutes. Karšta želė pildome stiklainius iki pat kraštų ir tuoj pat uždarome.

Mitybos informacija Receptas Aviečių marmeladas

Porcija / vnt 100 g / ml

Naudojami Dr. Oetker produktai

Daugiau informacijos apie produktą

Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.