Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Apelsinų ir morkų keksiukai

Pasigaminsite 9 didelius keksiukus

Lengvai paruošiamas iki 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Apelsinų ir morkų keksiukai

Jums reikės:

Popierinių keksiukų formelių 275 g miltų 4 šaukšteliai „Dr. Oetker“ kepimo miltelių 75 g cukraus 2 vidutinio dydžio kiaušiniai 225 ml pieno 110 g sviesto, tirpinto Šaukštelis „Dr. Oetker“ vanilės aromato 75 g tarkuotų morkų 1 di

Papuošimui:

100 g cukraus pudros 2 – 3 šaukšteliai šviežiai spaustų apelsinų sulčių

paruošimas

paruošimas

3

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200ºC. Specialioje, keksiukams kepti skirtoje formoje išdėliokite popierines keksiukų formeles.

 

Sviestą išmaišykite su cukrumi, kiaušiniais, pienu ir vanilės aromatu.

 

Atskirame dubenyje išsijokite miltus su kepimo milteliais.

 

Miltus supilkite į sviesto mišinį, suberkite tarkuotas morkas ir apelsino žievelę ir suformuokite tešlą.

 

Šaukštu išdėliokite tešlą paruoštose kepimo formelėse lygiomis dalimis. Kepkite 20–25 minučių, kol iškils ir taps tvirti. Iškepusius keksiukus atvėsinkite.

 

Glajui išsijokite cukraus pudrą ir pamažu įmaišykite 2–3 šaukštelius vandens, kad glaistu būtų galima apšlakstyti iškepusius keksiukus.

 

 

Mitybos informacija Receptas Apelsinų ir morkų keksiukai

Porcija / vnt 100 g / ml
Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.