Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Abrikosų griežinėliai

Abrikosų griežinėlius pagardina avižos , be to, jos yra puikus ląstelienos šaltinis.

Pasigaminsite 12 gabalėlių

Lengvai paruošiamas iki 40 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Abrikosų griežinėliai

Tešlai:

200 g džiovintų abrikosų 200 ml nesaldintų apelsinų sulčių Keli lašai „Dr. Oetker“ natūralaus apelsinų aromato 150 g viso grūdo kvietinių miltų 150 g avižinių dribsnių 75 g šviesaus rudojo cukraus 150 g kambario temperatūros sviesto arba

paruošimas

paruošimas

2

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 190ºC ir išklokite 20 cm kvadratinę kepimo skardą sviestiniu popieriumi.

 

Abrikosus suberkite į puodą kartu su apelsinų sultimis. Maišydami virkite, kol abrikosai suminkštės, tuomet uždengite ir 10 minučių pavirkite ant mažos ugnies. Išvirusius atvėsinkite, susmulkinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Įpilkite „Dr. Oetker“ apelsinų aromato.

 

Iš miltų, avižinių dribsnių, cukraus ir kambario temperatūros sviesto arba margarino suminkykite tešlą.

 

Paruoštą kepimo skardą išklokite puse tešlos ir gerai prispauskite. Aptepkite tešlą abrikosų mase ir užtrupinkite likusią tešlos dalį. Kepkite apie 30 minučių, kol viskas gražiai paruduos.

 

Iškepusius atvėsinkite ir supjaustykite į 12 lygių dalių.

 

Mitybos informacija Receptas Abrikosų griežinėliai

Porcija / vnt 100 g / ml

Naudojami Dr. Oetker produktai

Daugiau informacijos apie produktą

Top 10 Receptų Naujausi receptai
1.
1.