Vanilės augalo atradimas turėjo įtakos kepinių pramonei. Kaip prieskonių karalienė vanilė šiandien naudojama ruošiant nesuskaičiuojamą kiekį įvairių gaminių, norint suteikti jiems subtilų skonį. Be aukščiausios kokybės vanilės ankščių, dar yra ir daugiau vanilės produktų. Dr. Oetker asortimentas varijuoja nuo vanilės pastos iki skysto Burbono vanilės ekstrakto su pridėtiniu cukrumi ir nuo vanilės cukraus iki vanilės miltelių.
Pilnose vanilės ankštyse yra švelnaus ir tamsaus minkštimo. Jos yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta natūralią vanilę. Subtiliai aromatingos Dr. Oetker vanilės ankštys yra surinktos rankomis ir puikiai tinka pyragams, sausainiams, desertams ir kremams gaminti.
Vanilės pasta suteikia patiekalams intensyvaus vanilės aromato. Vienalytės konsistencijos gelį lengva įmaišyti į saldžius kepinius, desertus ir kremus. Dr. Oetker Burbono vanilės pastoje yra natūraliai vanilei būdingų juodų dalelių ir ji puikiai tinka skystos konsistencijos gaminiams, tokiems kaip klasikiniai vaniliniai ledai.
Mūsų informacinėje skiltyje apie vanilės pastą rasite, kaip lengvai galima pasigaminti vanilės pastos patiems.
Vanilės ekstraktas, išsiskiriantis savo intensyviu aromatu, yra vienas populiariausių virtuvėse naudojamų vanilės produktų. Skirtingi gamintojai siūlo vanilės ekstraktą su alkoholiu arba be jo. Dėl savo skystos konsistencijos Dr. Oetker skystas Burbono vanilės ekstraktas su pridėtiniu cukrumi, be vanilės dalelių puikiai tinka lengviems desertams ir keksams.
Daugiau naudingos informacijos ir skanių receptų su vanilės ekstraktu rasite čia: vanilės ekstraktas.
Jei sujungsite įmantrų vanilės aromatą su baltuoju cukrumi, gausite klasikinį vanilės cukrų. Dėl savo birios konsistencijos jis gali būti naudojamas ruošiant tiek birius, tiek skystus gaminius. Būtent vanilės cukrus suteikia plaktai grietinėlei tą klasikinį saldų vanilės aromatą. Dr. Oetker Burbono vanilės cukrus populiarus tiek tarp pradedančiųjų, tiek ir tarp profesionalių kepėjų.
Burbono vanilės cukrus skiriasi nuo vanilinio cukraus. Mes paaiškiname skirtumus tarp šių dviejų produktų.
Sužinokite viską apie vanilės cukrų čia.
Rinktiniai vanilės milteliai tampa vis populiaresniu gaminių priedu. Džiovintos ir smulkiai sumaltos vanilės ankštys naudojamos mažais kiekiais saldiems patiekalams paskaninti.
Kur galite įsigyti vanilės miltelių? Ar galite pats pasidaryti jų namuose? Ir kaip juos laikyti? Mes atskleisime Jums viską, ką reikia žinoti: Vanilės milteliai.