Flag

Musli Risotto

4 porcijos
Pradedantiesiems
40
Keturios porcijos
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Ingredientai
100 gšpinatų
1svogūnas
2 v.š.alyvuogių aliejaus
200 grisotto ryžių
100 mlvermuto
800 mldaržovių sultinio (karšto)
100 gtarkuoto parmezano
100 gDr. Oetker „Vitalis“ mažiau saldūs traškūs dribsniai

Peržiūrėti produktus

1

Nuplaukite špinatus, nulupkite ir supjaustykite svogūną kubeliais.

2

Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite svogūnus. Supilkite ryžius ir patroškinkite. Supilkite vermutą ir leiskite jam išgaruoti. Tada įpilkite sultinio tiek, kad apsemtų ryžius ir uždengus dangčiu troškinkite apie 20 min. Palaipsniui pilti likusį sultinį ir nuolat maišyti.

3

Baigiant troškintis į risotą sudėkite parmezaną, špinatų lapus, 50g Vitalis dribsnių. Pabarstykite druska ir pipirais, sudėkite risottą į šiltą dubenį ir pabarstyti likusiais dribsniais. Vietoje špinatų galima dėti burokėlių ar portulakų lapus. Skanaus!