Flag

MINI desertas su kiviais

8 porcijos
Pradedantiesiems
35
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta kivius
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image
Reikmenys
Papildomai reikės
Formelių be dugno

Sudedamosios dalys

Pagrindui
120 gsviestinių kakavinių sausainių
2 v.š.romo
70 gsviesto (minkšto)
Kremui
5kivių
700 gjogurto
100 gcukraus pudros
1 pak.Dr. Oetker vanilinio cukraus
1 pak.Dr. Oetker želatinos
100 mlvandens

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker vanilinio cukraus
Picture - Dr. Oetker želatinos
1

Pyragaičio pagrindui kočėlu sugrūskite sausainius. Susmulkintą masę suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Įdėkite sviestą ir rankomis suminkykite iki vientisos masės.

2

Ant padėklo išdėliokite formeles ir jas pripildykite paruošta mase ją šaukšteliu paspaudžiant.

3

Jeigu neturite formelių, galite panaudoti dubenėlius, kuriuos išklokite maistine plėvele taip, kad ji išlįstų už dubenėlių krašto. Pyragaičio pagrindo masę išdalinkite į dubenėlius ir šaukšteliu pagrindą prispauskite prie dugno.

4

Įdarui nulupkite kivį ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais. Griežinėlius perpjaukite ir išklokite jais formelių arba dubenėlių sieneles. Atskirame dubenyje išmaišykite jogurtą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Kitame dubenėlyje pagal pakuotėje nurodytą instrukciją išbrinkinkite želatiną ir iš karto įmaišykite į jogurto mišinį. Įdarą atsargiai supilkite į formeles arba dubenėlius taip, kad apsemtų kivio griežinėlius. Formeles arba dubenėlius mažiausiai 2 valandoms pastatykite į šaldytuvą, kol sustings. Po to, paėmę už maistinės plėvelės kraštų, išimkite pyragaičius iš formelių ir išdėliokite ant padėklo. Paviršių papuoškite kivio gabaliukais.