Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Apelsinų skonio želė (77 g)

Apelsinų skonio želė (77 g)

Dr. Oetker želė – aukštos kokybės ir visada puikaus skonio desertas, taip pat puikiai tinkantis pagardinti ledus, pyragus, smaguriauti su vaisiais ar plakta grietinėle. Greitai ir lengvai pagaminama, tad puikiai tiks šeimos ir vaikų šventėms bei netikėtiems vakarėliams su draugais. Rinkitės iš plataus skonių ir spalvų asortimento.

ALERGIJAS ARBA NETOLERAVIMĄ SUKELIANČIOS MEDŽIAGOS ARBA PRODUKTAI

Atkreipiame dėmesį, kad šio produkto sudėtyje gali būti alergijas ar netoleravimą sukeliančių medžiagų ar jų pėdsakų, kurioms pagal teisės aktų reikalavimus taikoma būtinybė jas ženklinti, ir kurios gali sukelti alergijas ar kitas netoleravimą sukeliančias reakcijas.

Dėl galimų sudėties pasikeitimų, rekomenduojame visada atsižvelgti į informaciją, pateiktą ant produkto pakuotės.


ALERGIJAS ARBA NETOLERAVIMĄ SUKELIANČIOS MEDŽIAGOS ARBA PRODUKTAI:

1. Glitimo turintys javai (t. y. kviečiai (tokie kaip spelta ir chorasano kviečiai), rugiai, miežiai, avižos arba jų sukryžmintos atmainos) ir jų produktai, išskyrus:
a) kviečių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus, turinčius dekstrozės;
b) kviečių pagrindu pagamintus maltodekstrinus;
c) miežių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus;
d) javus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;

2. Vėžiagyviai ir jų produktai;

3. Kiaušiniai ir jų produktai;

4. Žuvys ir jų produktai, išskyrus:
a) žuvies želatiną, naudojamą kaip vitaminų ar karotinoidų pagalbinę medžiagą;
b) žuvies želatiną ar žuvų klijus, naudojamus alaus ir vyno skaidrinimui;

5. Žemės riešutai ir jų produktai;

6. Sojų pupelės ir jų produktai, išskyrus:
a) rafinuotą sojų pupelių aliejų ir riebalus;
b) natūralių tokoferolių mišinius (E306), natūralų d-alfa tokoferolį, natūralų d-alfa tokoferolacetatą, natūralų sojų pupelių d-alfa tokoferolio sukcinatą;
c) iš sojų pupelių aliejaus gautus fitosterolius ir fitosterolio esterius;
d) augalinių stanolių esterius, pagamintus iš sojų pupelių aliejaus sterolių;

7. Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę), išskyrus:
a) išrūgas, naudojamas alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
b) laktitolį;

8. Riešutai, t. y. migdolai, lazdyno riešutai, graikiniai riešutai, anakardžiai, pekaninės karijos, brazilinės bertoletijos, pistacijos, makadamijos ar Kvinslendo riešutai bei jų produktai, išskyrus riešutus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;

9. Salierai ir jų produktai;

10. Garstyčios ir jų produktai;

11. Sezamo sėklos ir jų produktai;

12. Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, visame SO2 skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus;

13. Lubinai ir jų produktai;

14. Moliuskai ir jų produktai.
Atkreipiame dėmesį, kad šio produkto sudėtyje gali būti alergijas ar netoleravimą sukeliančių medžiagų ar jų pėdsakų, kurioms pagal teisės aktų reikalavimus taikoma būtinybė jas ženklinti, ir kurios gali sukelti alergijas ar kitas netoleravimą sukeliančias reakcijas.

Dėl galimų sudėties pasikeitimų, rekomenduojame visada atsižvelgti į informaciją, pateiktą ant produkto pakuotės.


ALERGIJAS ARBA NETOLERAVIMĄ SUKELIANČIOS MEDŽIAGOS ARBA PRODUKTAI:

1. Glitimo turintys javai (t. y. kviečiai (tokie kaip spelta ir chorasano kviečiai), rugiai, miežiai, avižos arba jų sukryžmintos atmainos) ir jų produktai, išskyrus:
a) kviečių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus, turinčius dekstrozės;
b) kviečių pagrindu pagamintus maltodekstrinus;
c) miežių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus;
d) javus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;

2. Vėžiagyviai ir jų produktai;

3. Kiaušiniai ir jų produktai;

4. Žuvys ir jų produktai, išskyrus:
a) žuvies želatiną, naudojamą kaip vitaminų ar karotinoidų pagalbinę medžiagą;
b) žuvies želatiną ar žuvų klijus, naudojamus alaus ir vyno skaidrinimui;

5. Žemės riešutai ir jų produktai;

6. Sojų pupelės ir jų produktai, išskyrus:
a) rafinuotą sojų pupelių aliejų ir riebalus;
b) natūralių tokoferolių mišinius (E306), natūralų d-alfa tokoferolį, natūralų d-alfa tokoferolacetatą, natūralų sojų pupelių d-alfa tokoferolio sukcinatą;
c) iš sojų pupelių aliejaus gautus fitosterolius ir fitosterolio esterius;
d) augalinių stanolių esterius, pagamintus iš sojų pupelių aliejaus sterolių;

7. Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę), išskyrus:
a) išrūgas, naudojamas alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
b) laktitolį;

8. Riešutai, t. y. migdolai, lazdyno riešutai, graikiniai riešutai, anakardžiai, pekaninės karijos, brazilinės bertoletijos, pistacijos, makadamijos ar Kvinslendo riešutai bei jų produktai, išskyrus riešutus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;

9. Salierai ir jų produktai;

10. Garstyčios ir jų produktai;

11. Sezamo sėklos ir jų produktai;

12. Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, visame SO2 skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus;

13. Lubinai ir jų produktai;

14. Moliuskai ir jų produktai.
Atkreipiame dėmesį, kad šio produkto sudėtyje gali būti alergijas ar netoleravimą sukeliančių medžiagų ar jų pėdsakų, kurioms pagal teisės aktų reikalavimus taikoma būtinybė jas ženklinti, ir kurios gali sukelti alergijas ar kitas netoleravimą sukeliančias reakcijas.

Dėl galimų sudėties pasikeitimų, rekomenduojame visada atsižvelgti į informaciją, pateiktą ant produkto pakuotės.


ALERGIJAS ARBA NETOLERAVIMĄ SUKELIANČIOS MEDŽIAGOS ARBA PRODUKTAI:

1. Glitimo turintys javai (t. y. kviečiai (tokie kaip spelta ir chorasano kviečiai), rugiai, miežiai, avižos arba jų sukryžmintos atmainos) ir jų produktai, išskyrus:
a) kviečių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus, turinčius dekstrozės;
b) kviečių pagrindu pagamintus maltodekstrinus;
c) miežių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus;
d) javus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;

2. Vėžiagyviai ir jų produktai;

3. Kiaušiniai ir jų produktai;

4. Žuvys ir jų produktai, išskyrus:
a) žuvies želatiną, naudojamą kaip vitaminų ar karotinoidų pagalbinę medžiagą;
b) žuvies želatiną ar žuvų klijus, naudojamus alaus ir vyno skaidrinimui;

5. Žemės riešutai ir jų produktai;

6. Sojų pupelės ir jų produktai, išskyrus:
a) rafinuotą sojų pupelių aliejų ir riebalus;
b) natūralių tokoferolių mišinius (E306), natūralų d-alfa tokoferolį, natūralų d-alfa tokoferolacetatą, natūralų sojų pupelių d-alfa tokoferolio sukcinatą;
c) iš sojų pupelių aliejaus gautus fitosterolius ir fitosterolio esterius;
d) augalinių stanolių esterius, pagamintus iš sojų pupelių aliejaus sterolių;

7. Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę), išskyrus:
a) išrūgas, naudojamas alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
b) laktitolį;

8. Riešutai, t. y. migdolai, lazdyno riešutai, graikiniai riešutai, anakardžiai, pekaninės karijos, brazilinės bertoletijos, pistacijos, makadamijos ar Kvinslendo riešutai bei jų produktai, išskyrus riešutus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;

9. Salierai ir jų produktai;

10. Garstyčios ir jų produktai;

11. Sezamo sėklos ir jų produktai;

12. Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, visame SO2 skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus;

13. Lubinai ir jų produktai;

14. Moliuskai ir jų produktai.

Maistinė informacija Apelsinų skonio želė (77 g)

100 g galutinio produkto
Energetinė vertė 221kJ
52kcal
Baltymų 1.5g
Angliavandenių 11.2g
Kuriuose cukraus 11.1g
Druskos 0.01g